Cântar automat de flux Technorex II D

Specificații tehnice:

Dimensiuni 760 (l)×1 570 (L)×1 810 (h)
Putere absorbită 1 100 W
Viteză maximă conveior 45 m/min.
Cadență maximă 5 200 buc./h
Diviziunea minimă de afișare 1 g
Marja de eroare la cântărire ± 1 g
Tensiune alimentare 400 V 50 Hz
Presiune aer min. 5 bar
Benzi conveior cu agrementare FDR
Interval de cântărire 40 – 2 500 g
Valoarea minimă de verificare 2 g

Downloadează PDF broșură RODownload PDF brochure EN
Cere ofertă

SKU: P1 Categorie: Etichete: ,

Descriere

Acest utilaj de panificație cântărește automat fiecare bucată de aluat în parte, după divizare. Astfel, se asigură încadrarea produselor de panificație în parametrii impuși de tehnologie și normele legale.

Cântarul automat are două seturi de limite: două superioare și două inferioare. La depășirea primului set de praguri, cântarul comandă ajustarea greutații divizorului de aluat, iar la depășirea celui de-al doilea prag, cântarul rejectează/elimina bucata de aluat care nu se încadrează în standarde.

FUNCȚII
AVANTAJE
OPȚIUNI
  • Comandă reglarea automată a gramajului divizorului.
  • Rejectează/Elimina bucățile de aluat care cântăresc mai mult sau mai puțin decât limita stabilită.
  • Afișează datele despre greutate cu caractere mari, vizibile de la distanță.
  • Înregistrează atât numărul de bucăți bune, cât și al celor rejectate.
  • Calculează greutatea totală a aluatului.
  • Realizează rapoarte grupate pe sortiment și schimb.
  • Lucrează cu rețete de produse predefinite.
  • Menține automat valoarea zero în limita a 20 g.
  • Este foarte ușor de calibrat.
  • Include 4 benzi: intrare, cântărire, ieșire, transfer.
  • Controlează automat viteza, în funcție de cadența dorită.
  • Benzile au viteza sincronizată pentru o trecere lină a bucăților de aluat și micșorarea șocurilor pe banda de cântărire.
  • Este echipat cu o consolă LCD cu ecran senzitiv (touchscreen).
  • Are un batiu solid, fabricat din oțel inoxidabil.
  • Picioarele amortizoare elimină vibrațiile din jurul cântarului.
  • Este dotat cu o coloană de semnalizare și cu un sistem de avertizare sonoră.
  • Înregistrează alarmele.
  • Creșterea productivității: din aceeași cantitate de aluat, se pot obține mai multe produse finite, comparativ cu metodele alternative.
  • Creșterea eficienței: simplifică schema de personal; are un nivel ridicat de repetitivitate al cântăririi.
  • Ușurință în exploatare: memorează minimum 6 rețete predefinite (optional pana la 40).
  • Versatilitate: are o gamă extinsă a greutății utile (între 40 și 2 500 g).
  • Creșterea calității produsului: uniformizează greutatea produselor finite.
  • Monitorizarea producției: emite rapoarte cu privire la numărul de bucăți produse (grupate pe sortimente), numărul de bucăți rejectate (grupate pe sortimente), cantitatea totală de aluat prelucrat și cantitatea totală de aluat rejectat/eliminat.
  • Optimizarea fluxului de aluat proaspăt prin eliminarea cântăririi manuale. Fluxul de aluat are o cadență fixă, iar între bucățile de aluat rămâne suficient spațiu, astfel încât să nu se lipească unele de altele.
  • Cântarul poate fi alimentat si la 90° folosind o banda suplimentara .
  • Cântarul poate lucra cu divizoare cu 1 sau 2 pistoane.
  • Cântarul poate lucra cu divizoare cu casetă.
  • Integrare în instalații complexe.
  • Interfețe de comunicație RS485, Profibus-DP, DeviceNet, Ethernet.
  • Întreținere de la distanță.
  • Posibilitatea implementării a 40 de rețete de lucru.
  • Vizualizarea rapoartelor și urmărirea producției în timp real pe calculator.
  • Posibilitatea de depanare online de către un inginer automatist, astfel reducându-se la minim timpul necesar pentru repunerea utilajului în procesul de producție

Galerie video